Seguidores ! :)

viernes, 18 de marzo de 2011

falles !


Açí el no parar es constant i per la nit festa a la falla, a Castelló "La magdalena" dura  una setmana de festa, però nosaltres açí a Valencia som mes responsables i en 4 dies tenim prou. Encara que també es veritat que els aprofitem fins al final.


Ara mateix estem a 18 i demà ja es la cremà. Encara que ningú vol que arribe ja que això indica el final de les falles i la tornada a escola... Nosaltres, com a bons Valencians, i com a bons fallers, estem tota la nit de festa a la falla, i a vegades ni mos anem a dormir, o com a molt dormirem  hores. I al dia següent a desdejunar bunyols i a esperar a que pasen les falles donant per cul amb la despertà, per a poder anarmos a dormir encara que siguen dos horetes, perque després a les 12 se n'anem cap a Valencia, a vore la mascletà.
Hui hem tingun un dia molt mogut, perque no hem dormit practicament, ja que ahir tinguerem festa de la bona, i a les 12 del matí estavem en l'estació pa anar a la mascletà, ja que stavem alli, mos hem quedat a menjar i despres hem anat al riu a "descansar" un poc (a sigut imposible).


 Ara son les 17:30 i a les 18:00 comença l'ofrena. Cuan acabem a l'ofrena tots cap a casa a canviar-nos per a anar a la discomovil, l'ultima discomovil de falles, aixo vol dir que aquesta nit res de dormir, aquesta nit a ballar fins a las 7 del matí i a gaudir de la bona vida sense clase, que nomes mos queden 2 dies ! (serien 3 pero necesitem l'ultim per a fer els deures).
Para que entendais un poco mas la cancion..
Evohé: Grito de las bacantes para aclamar o invocar a Baco.
Baco: Dios del vino.

No hay comentarios:

Publicar un comentario